Előző Következő

Miért foglaljon direktben weboldalunkon?

A legjobb ajánlatokat szeretné elcsípni?

Foglaljon közvetlenül a Füzeskerti Apartmanház weboldalán keresztül, és könnyítse meg a kikapcsolódása előtti teendőit! Oldalunkon minden ajánlatáról, az aktuális akciókról elsőként értesül, apartmanjáról részletes leírást talál, így egy helyen, időt megspórolva keresheti meg az Ön számára legjobb ajánlatot.

Garantált legjobb ár

Foglaljon közvetlenül honlapunkon a legjobb áron!
Amennyiben a szállását közvetlenül az apartmanház weboldalán keresztül foglalja le, garantáljuk a legjobb elérhető árakat! Ha a foglalástól számított 24 órán belül más oldalon jobb, kedvezőbb ajánlattal találkozik – ugyanolyan foglalási feltételek esetén -, és mindez megfelel a Legjobb Árgarancia feltételeinek, akkor az alacsonyabb áron kínáljuk Önnek a szobát.

Gördülékeny ügyintézés

Közvetlen kapcsolat apartmanunk recepciós kollégáival!
A weboldalunkon keresztül közvetlen kapcsolatba léphet szálláshelyünkkel, így félreértések nélkül, könnyedén egyeztethet a szobákról és a feltételekről. A rugalmas és gyors ügyintézés nálunk csak Önért van, így bármilyen speciális igénye vagy kérdése van, állunk rendelkezésére!

Nincs foglalási díj

Semmilyen foglalási díjjal nem kell számolnia!
Maximálisan vendégeinkért és igényeik kiszolgálásáért vagyunk, épp ezért semmilyen foglalási díjat vagy a foglaláshoz köthető bárminemű egyéb költséget nem számítunk fel a szobákért, amennyiben közvetlen nálunk foglal szállást.

Egyedi ajánlatokkal kedveskedünk Önnek!

Apartmanunkban különféle akciós ajánlatokkal várjunk Önt és családját, ha weboldalunkon keresztül foglalja le szobáját! Az összeállított kedvezményeink és egyedi csomagajánlataink a legjobb feltételeket biztosítják a nyaraláshoz vagy egy üzleti úthoz.

Körös-menti Kedvezménykártya használata

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon keresztül és érkezése napján átadjuk Önnek kedvezménykártyát, melyet Szarvason, Békésszentandráson és Kondoroson használható fel.

Személyre szabott programterv

Érkezése napján átadunk Önnek egy tervet a környék garantált és aktuális programjairól, eseményeiről, attrakcióiról.

További extra ajánlatunk csak Önnek, csak direkt foglalás esetén:

Lehetőséget adunk egy későbbi (azaz 10:30 óra utáni) check outra.
Foglaltságunkat figyelembe véve ezt egyeztetni tudja recepciós kollégáinkkal.
1 kávé kuponnal kedveskedünk Önnek, melyet a tartózkodás ideje alatt bármikor felhasználhat
1 nap grátisz kerékpározási lehetőséget biztosítunk Önnek, így lehetőség lesz bejárni a környék nevezetességeit kétkeréken.
 

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

www.fuzeskertiapartmanhaz.hu
info@fuzeskertiapartmanhaz.hu
5561 Békésszentandrás, Füzeskerti üdülősor
Telefon: +36 70 423 6226

Ajánlatkérés